Sammenlign kredittkort

Vi har sammenlignet over 20 kreditkort for å komme frem til listen over de 3 beste kredittkortene som finnes i dag på nett. Kredittkortene er rangert i prioritert rekkefølge. Under hvert kredittkort vil du finne en sponset link som tar direkte til søknadsskjema. Husk og alltid les betingelsene på kredittkort og ikke minst velg en fornuftig kredittgrense.

Alle disse kredittkortene er noe nisjepreget, derfor anbefaler vi (dersom du har disiplin og kontroll) over egen økonomi at du bestiller flere. Da kan du spare MYE i rabatter, cashback og bonuser.

1. 365 Privat- Kanskje Norges beste kredittkort

Dette er det beste kredittkortet du får i Norge i dag. Dette har blitt bekreftet av Dine Penger hele 8 ganger og vi kastet oss på bølgen rundt 365 Privat. Fordelene med dette kredittkortet er betingelsene og ikke minst «Cashbacken». Med 365 Privat så får du faktisk penger tilbake på kontoen hver gang du handler noe.  Det er også forhandlet frem svært gode avtaler som gir deg som eier av et 365 Privat kort billigere strøm og leiebil. Betingelsene som følger med kredittkortet er veldig gode. Med en Eff.rente 25,21%, 15.000 o/12 mnd, 16 907,02 så lønner det seg riktignok å betale kredittkortfakturaen i tide.

Søk om kanskje Norges beste kredittkort her.

2. Norwegian Kredittkort – Kredittkortet som gir deg vinger

Veldig mange kjenner jo til Norwegian som flyselskap men svært få kjenner til Bank Norwegian. Bank Norwegian er en solid bank som blant annet tilbyr kredittkort og forbrukslån, i tillegg til ordinære banktjenester. Kredittkortet til Bank Norwegian er perfekt for deg som reiser mye med Norwegian eller ønsker å reise mye med Norwegian. For hvert kjøp du gjør så tjener du poeng, disse poengene kan du bruke på neste reise.  Dette er et gebyrfritt kredittkort som gir deg rom for å finansiere din neste ferie med andre kjøp.

Søk om få et Norwegian kredittkort i dag, spar poeng og fly gratis.! Eks. ved utsatt betaling etter rentefri periode: eff rente 22,4%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.711,-

3. Gjør bensinen billigere med Shell Mastercard 

Sitter du å mimrer tilbake når bensin kostet 7 kr pr liter. Det var i gode gamle dager, men du kan forsatt nå få en ganske billig pris på bensin med Shell Mastercard. Av alle bensinkortene er nok Shell Mastercard et av de beste. Du får 40 øre i bonus per liter på alle typer drivstoff.  I tillegg så får du 1% på alle kjøp, det betyr i praksis at med et Shell Mastercard så sparer du penger på hvert eneste kjøp. Det er det vi kaller bonus!

Gå ikke glipp av bonusen du får med Shell MasterCard – bruk kortet på alle dine kjøp hver eneste dag