Sammenlign forbrukslån

Forbrukslån er et produkt som det har blitt veldig mange tilbydere av, både seriøse og useriøse. I vår sammenligning så har vi håndplukket et utvalg av sikre og seriøse tilbydere av forbrukslån.  Til sammen har vi testet over 10 banker og valgt ut 3 banker banker som vi mener er best. Vi anbefaler at du leser betingelsene og ikke minst vår vurdering av hver tilbyder før du klikker deg videre til tilbyderen.

 

1. Forbrukslån fra Bank Norwegian

BankNorwegian er  den beste banken for deg som ønsker et gunstig forbrukslån. Bank Norwegian vant også  kåringen «Norges Beste Forbrukslån» De tilbyr et veldig godt produkt, sammen med veldig gode betingelser. Kundeservicen til BankNorwegian er overraskende bra, de er alltid veldig hyggelige og behjelpelige Vi anbefaler Bank Norwegian på det sterkeste, søknadsprosessen er enkel og du får svar med det samme.

Søk om forbrukslån hos Bank Norwegian. Raskt og enkelt med BankID. Du får svar med en gang og hele prosessen gjøres på nett. Søknaden er helt uforpliktende. Vi tilbyr inntil 350.000. 65k o/5 år,17,8% etb950 Tot:95872kr

2. Forbrukslån fra OppFinans

OppFinans er en ganske ny aktører innenfor forbrukslån men er eid av Gjensidige, som er en av Nordens største aktører innen bank og finans. Det som skiller OppFinans fra konkurrentene er at de gir deg skreddersydde betingelser på bakgrunn av hvordan din økonomi er. Dette gjør at du vil kunne få markedets beste betingelser.Kundeservicen til OppFinans er veldig bra og menneskene som jobber der er veldig serviceminded. Ønsker du å søke om forbrukslån fra OppFinans så kan du klikke på linken nedenfor som tar deg direkte til søknadsskjema.

 Forbrukslån fra OppFinans her. Eff.rente 17%,65000,o/5år,eta.825,tot.94478

Denne sammenligningen av forbrukslån er gjort i samarbeid med www.refinansiering.priv.no og www.besteforbrukslån.com . Alle linkene i sammenligningen er sponset igjennom samarbeidspartnere. Listen er ikke uavhengig.