Hvordan velge riktig forbrukslån?

Hvis man har bestemt seg for å ta opp forbrukslån, så møter man en jungel av tilbud. Vi skal ikke legge skjul på at
forbrukslån er god butikk for banker, derfor har det de siste årene blomstret opp et hav av tilbud, desverre er ikke alle
like seriøse. Vi i finansiering.priv.no er derfor veldig stolte over at vår sammenligning av forbrukslån består kun av seriøse aktører.
Nedenfor har vi laget en guide til deg som ønsker å finne det beste forbrukslånet for deg.

1.Hvor mye skal du låne?
Vi anbefaler at du først finner ut hvor mye penger du ønsker å ta opp i forbrukslån, dette fordi det kan være svært fristende å velge
en høyere sum enn det du faktisk trenger. Det er viktig å huske at du faktisk låner disse pengene og at du derfor må betale de tilbake.

2.Sjekk betingelser

Hvis du velger en våre annonsører som foreksempel Opp Finans, YaBank eller Bank Norwegian så kan du være tilnærmet garantert at du vil få konkurransedyktige betingelser. Dersom du velger en annen bank så ber vi deg dobbelsjekke betingelsene, kanskje du har noen du kjenner som kan lese over de en ekstra gang. Det finnes veldig mange eksempler på folk som ikke har lest betingelsene og derfor havnet i gjeldssaksa.

3.Finn en bank du kan stole på

Et forbrukslån uten sikkerhet er et dyrt produkt, derfor er det viktig at banken du velger er til å stole på. Dette kan du sjekke ved å ta et kjapt Googlesøk eller du kan velge en av bankene i vår sammenligning, disse er trygge & gode banker.

4.Opprett en personlig kontakt
Som med alt annet i denne verden så kan det være lurt å ta en rask telefon til banken du ønsker å låne hos. Få en personlig kontakt der som du kan forholde deg til i prosessen. Vår erfaring er ihvertfall at dette kan gjøre situasjonen tryggere og ikke minst lettere dersom du skulle få problemer senere.

Vi ønsker deg uansett lykke til og husk å tenk deg om to ganger før du tar opp et forbrukslån.

Postet i forbrukslån